Angelo’s Ontruimingen

Angelo's OntruimingenAngelo’s Ontruimingen is een eenmanszaak, opgericht door Angelo Lemckert, 36 jaar jong. Gelukkig samenwonende in Nieuwkoop en er is een kleine op komst! Natuurlijk heb ik ondersteuning, want alleen kom je ver maar samen kom je verder. Mijn broertje gaat mij in deze ondersteunen, samen zullen wij grotendeels de werkzaamheden uitvoeren. Wij werken ook samen met Collega gespecialiseerd in Timmerman vakmanschap, Schoonmaak werkzaamheden & Schilder werkzaamheden. Ben zelf 15 jaar leidinggevende geweest waarvan de laatste 2,5 jaar in een kringloop. Heb heel wat affiniteit met mensen & producten een tweede kans te geven vandaar mijn werkzaamheden hiervoor. Nu wil ik graag eigen baas zijn, toch ook weer mensen in nood uit de brand helpen, ook goede spullen weer opnieuw onderbrengen in deze maatschappij zodat deze gered worden van de sloop en met dit alles eerlijk mijn brood verdienen. Ikzelf en mijn collega’s zetten eerder een stapje meer dan minder, voorop staat kwaliteit middels door Transparantie, professionaliteit & duurzaamheid. Deze combinatie leid naar onze mening tot klantvriendelijkheid 🙂

U bent hier voor een Ontruiming van een ruimte zoals een kelder/box/kamer appartement of (senioren)woning. Hiervoor bent u aan het juiste adres, kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Anders dan u gewend bent van andere woning Ontruiming website staan de prijzen geheel transparant op onze site, zie onze prijzen!

Natuurlijk komen wij bij u langs om een inventarisatie te maken van de werkzaamheden, maar wij hanteren de prijzen uit het door u gekozen pakket en/of daarbij behorende extra’s. Samen zullen wij alles doorlopen en na goedkeuring zal de offerte worden opgemaakt. Vanaf dat moment zullen wij indien gewenst alles uit handen nemen. Wij gaan ten alle tijden respectvol om met de ruimte waarin wij werken en de goederen die wij in onze handen hebben. Wij zullen niks overhaasten daar waar het niet nodig is, kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Toch zullen wij hard doorwerken mocht er toch enige spoed achter zitten.

Wij hebben een enorme affiniteit met het helpen van mensen & nog goed te gebruiken goederen een 2e leven te geven. Afval wordt netjes naar de stort gereden en afgevoerd, goede meubelen & accessoires worden hergebruikt d.m.v. kringloop.

Tevens staan wij voor vakmanschap en staan de wensen van de klant voorop.

Hieronder vind u de gegevens om mij, Angelo Lemckert, te bereiken.