Wat is de volgorde bij een (woning) ontruiming?

Stap 1

U neemt contact op met ons Angelo’s Ontruimingen via:

Stap 2

Wij maken een afspraak met u om de (woning)ruimte(s) te bezichtigen & kennis te maken. Hier geeft u gelijk uw wensen door van werkzaamheden die gedaan moeten worden. Wellicht in opdracht van de woningbouw:

  • Belangrijk zijn de aantal m² van de (woning) ruimte(s), balkon/berging of tuin?
  • Wanneer de woning opgeleverd moet worden?
  • Vloerbedekking eruit?
  • Lampen eraf?
  • Wand of raambekleding eraf?
  • Spijker/pluggen/schroeven uit de wanden en opvullen ?

Stap 3

Naar aanleiding van de bezichtiging en wensen van de klant maken wij een offerte op. De bezichtiging & de offerte zijn geheel vrijblijvend.

Stap 4

Na goedkeuring offerte word er een startdatum gepland. U hoeft niet aanwezig te zijn op het moment van uitvoeren werkzaamheden tot het moment van oplevering door ons. (hiervoor komt een moment van sleutel overhandeging)

Stap 5

Wij gaan aan de slag op de afgesproken startdatum en ronden de woning af  volgens afgesproken werkzaamheden binnen afgesproken termijn.

Stap 6

Er wordt een dag afgesproken om de woning na afronding op te leveren. Na goedkeuring zullen wij de factuur opmaken. (deze moet dikwijls binnen 5 werkdagen betaald worden).

Stap 7

Nu is het tijd en krijgt u de ruimte om feedback te geven op het gehele proces, bij goedkeuring door klant word deze review op onze site geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *